Een raadselachtig Sinterklaasfeest…

Terwijl Kevin “De Verhalenverteller” druk bezig is met alle voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest, druppelen de kinderen en ouders rustig binnen. Wanneer dan iedereen zit, kan het feest zijn aanvang nemen. Althans, als Sinterklaas er is, want niemand heeft hem nog gezien.

Dan gaat plots de telefoon. Het is de puzzelpiet, die met een groot probleem zit. Hij is samen met Sinterklaas onderweg naar het feest, maar is de weg kwijt geraakt. Hij heeft van de route namelijk één grote puzzeltocht gemaakt, maar weet de oplossingen niet meer. Zo heeft hij een rebus gemaakt, een grote houten puzzel met de wegbewijzering en een muzikaal raadsel. 

Zonder te twijfelen schiet Kevin, samen met het publiek, te hulp. Zij lossen met elkaar alle puzzels op om zodoende Sinterklaas en de Puzzelpiet de goede weg te wijzen. Tussendoor worden de leukste Sinterklaasliedjes gezongen en de leukste sketches gespeeld. Zal het hen lukken Sinterklaas en de Puzzelpiet op tijd aan te laten komen? Dat ziet u in de voorstelling “De Grote Puzzeltocht”!

Algemene Informatie & Prijzen

Deze voorstelling kunt u als voorprogramma (zonder Sinterklaas) of als geheel programma (met Sinterklaas) boeken. Afhankelijk van deze keuze verschillen de lengte van de voorstelling en de prijzen van elkaar. Dit staat in de onderstaande informatie aangegeven door middel van een schuine streep. 

Thema:
Sinterklaas

Doelgroep:
Kinderen in de leeftijd van 3 t/m 8 jaar

Lengte:
45 minuten / 90 minuten

Prijs (eerste voorstelling)*:
€ 300,00 / € 600,00

Prijs (per extra voorstelling)*:
€ 225,00 / € 500,00

*) Alle prijzen zijn incl. 9% BTW en excl. reiskosten à € 0,31 per verreden KM.

Meer informatie & Offerte

Wilt u meer informatie ontvangen? Of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen?

Dan kunt u een mail sturen naar het mailadres info@kevindoesburg.nl. 
Of contact opnemen via het telefoonnummer 06 – 41 67 41 39.