“Komt dat zien! Komt dat zien!

Terwijl de kinderen gaan zitten, dimmen de spots en gaat de muziek aan. Kevin “De Verhalenverteller” begint zijn voorstelling met het openingslied “Komt dat Zien”. De stemming zit er direct lekker in als de kinderen meeklappen en meezingen. De voorstelling, waarin Kevin het verhaal over Meneer de Olifant en Mevrouw de Muis vertelt, is nu officieel geopend. 
Meneer de Olifant en Mevrouw de Muis zijn getrouwd en werken in het circus. Mevrouw de Muis als koorddanseres en Meneer de Olifant als circusolifant. Er is alleen één groot probleem. Meneer de Olifant wilt geen circusolifant zijn. Hij wilt kunnen jongleren als een echt jongleur; de moeilijkste kunsten vertonen als acrobaat; en als de clown het publiek aan het lachen maken. Hij wilt een echt circusartiest worden, maar dat kan hij niet. 
Als Mevrouw de Muis dan voorstelt aan Meneer de Olifant om te gaan oefenen op al die knappe en moeilijke trucs, neemt de voorstelling een bizarre wending. 
Terwijl Kevin “De Verhalenverteller” zijn verhaal vertelt, maakt hij samen met de kinderen een echte circusvoorstelling. In deze voorstelling gaan ze jongleren, kunsten maken als acrobaat en verschillende liedjes zingen als clown. 
Zal het Meneer de Olifant uiteindelijk lukken om een echt circusartiest te worden? Dat ziet u in de voorstelling “Circus op Stelten”! 

Sfeerimpressie

Algemene Informatie & Prijzen

Thema:
Circus

Doelgroep:
Kinderen in de leeftijd van 3 t/m 7 jaar

Lengte:
45 tot 60 minuten

Prijs (de eerste voorstelling)*:
€ 250,00

Prijs (per extra voorstelling):
€ 175,00

*) Alle prijzen zijn incl. 9% BTW en excl. reiskosten à €0,30 per verreden KM.

Offerte & Meer Informatie

Wilt u meer informatie over de voorstelling “Circus op Stelten”? Of wilt u een offerte opvragen? Dan kunt u via onderstaand mailadres een mail toesturen. 

info@kevindoesburg.nl