Aanbod

Komt dat zien, komt dat zien...

Wanneer het publiek zit, gaan de lichten uit en de spots aan. De voorstelling neemt zijn aanvang. Na een echte circusaankondiging en het liedje “Komt dat Zien” is het eindelijk zover. Kevin “De Verhalenverteller” begint met zijn verhaal over Meneer de Olifant en Mevrouw de Muis. Beide werken en wonen in het circus, maar er is een probleem. Meneer de Olifant wil namelijk geen circusolifant meer zijn, maar een echt circusartiest. Hij wil net als de jongleurs, de clowns en de acrobaten als echt artiest de leukste, grappigste en gevaarlijkste trucs doen.
Terwijl “De Verhalenverteller” zijn verhaal vertelt gebeurt er genoeg in de piste van dit gekke circus. Zo maakt het publiek de geluiden bij het verhaal en maakt “De Verhalenverteller” verschillende circusacts. Hij jongleert, maakt het publiek aan het lachen als een clown en staat op zijn handen als een echte acrobaat. Dit alles wordt afgewisseld met leuke en serieuze liedjes.
Maar zal het Meneer de Olifant lukken om een echt circusartiest te worden? En zullen de andere artiesten en de circusdirecteur hem hierbij helpen?
Dit alles komt u te weten, als u komt kijken naar de voorstelling “Circus op Stelten”!

Algemene Informatie:

Lengte:    +- 45 minuten
Leeftijd:   3 t/m 6 jaar
Thema:    Circus

Het ontstaan het clownslied...

Het publiek is er klaar voor. Ze zitten allemaal op hun stoel en wachten in spanning af. Terwijl zij nog wat met elkaar aan het kletsen zijn, komt Clown Musico ten tonele. Gekleed in zijn keurig nette, zwarte pinguïnjas komt hij voor het publiek staan. Er wordt afgeteld … 1… 2… 3… 4…, maar zijn orkest zet niet in. Grote problemen! Want het orkest blijkt er helemaal niet te zijn …
Al improviserend brengt Clown Musico u daarna een uniek concert. Te samen met het publiek zal hij ritmes klappen, muziekinstrumenten tevoorschijn toveren en zelfs een muziekquiz houden.
Dit afgewisseld met leuke en grappige liedjes zorgt ervoor, dat het feest niet meer stuk kan!
Leuk voor jong én oud!

 

 

 

 

 

Algemene Informatie:

Lengte:    +- 45 minuten
Leeftijd:   3 t/m 6 jaar
Thema:    Muziek

Een reis door muzikale verhalen...

Kevin “De Verhalenverteller” komt met grote haast het podium op gerend. Hij komt zojuist terug van een avontuurlijke wereldreis, waarin hij muzikale verhalen heeft verzameld. Zo vond hij een muzikaal verhaal over een cowboy met als enige bezitting een mondharmonica; een muzikaal verhaal over een Russische polkadanser; en bezingt hij het verhaal van de muziekstroming “Rock ’n Roll”.

Deze verhalen vertelt hij aan zijn publiek door vele liedjes af te wisselen met quizjes over bekende elementen van landen en interactieve acts. 

Kortom, “Het Kinderconcert” neemt het publiek mee op een reis langs verschillende landen en muzikale stromingen, waarbij gezongen, gedanst en gelachen kan worden!

Algemene Informatie:

Lengte:    +- 60 minuten
Leeftijd:   2 t/m 8 jaar
Thema:    Wereldreis

Het lied rechtstreeks uit het theater...

Terwijl het publiek geniet van een drankje en een hapje zingt Kevin de mooiste, grappigste en ontroerendste liedjes, afkomstig van het theater. 

Liedjes, die gemaakt en/of bezongen zijn door de vele theatermakers, die Nederland kent. Maar ook bezingt Kevin eigen gemaakt materiaal, zoals: ‘Licht van Hoop & Twijfel’ en “Droom”.

Afgewisseld met humoristische anekdotes en serieuze verhalen komen de theaterliederen tot leven in een gezellige, knusse setting. Een voorstelling vol verrassingen…

 

 

Algemene Informatie:

Lengte:    +- 60 minuten
Leeftijd:   16+
Thema:    Theaterlied

De basis van het theaterspel...

Gedurende deze workshop zullen de deelnemers de basis van theater aangeleerd krijgen. De lichaamshouding, de mimiek en het gebruik van je stem.

Nadat we een aantal groepsoefeningen hebben gedaan, worden de deelnemers in groepjes opgedeeld met de opdracht een eigen scène te maken. De bedoeling is, dat de basistechnieken terugkomen in de scènes.
De workshop wordt uiteindelijk afgesloten met een kleine groepsoefening …

Deze workshop is zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen. Voor kinderen wordt deze workshop spelenderwijs gegeven. Door middel van speelse opdrachten en positieve energie wordt geprobeerd een basis te leggen op het gebied van theater.

Algemene Informatie:

Lengte:    +- 90 minuten
Leeftijd:   6 t/m 12 & 12 t/m 18 & 18+

Een clowneske workshop...

Gedurende deze workshop zullen de deelnemers de basis van clownerie aangeleerd krijgen. De lichaamshouding en mimiek, je publiek deel uit laten maken van jouw clownsperspectief en de rust van een clown.

Nadat we een aantal groepsoefeningen hebben gedaan, worden de deelnemers in groepjes opgedeeld met de opdracht een eigen clownsact te maken. De bedoeling is, dat de basistechnieken terugkomen in de scènes. De workshop wordt uiteindelijk afgesloten met een kleine groepsoefening …

Deze workshop is zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen. Voor kinderen wordt deze workshop spelenderwijs gegeven. Door middel van speelse opdrachten en positieve energie wordt geprobeerd een basis te leggen op het gebied van clownerie.

 

Algemene Informatie:

Lengte:    +- 90 minuten
Leeftijd:   6 t/m 12 & 12 t/m 18 & 18+

Pakketkeuzes:

Pakket 1:

€175,00

 • 1 voorstelling of 1 workshop naar keuze.
 • inclusief 9% BTW en reiskosten.

Pakket 2:

€300,00

 • 2 voorstellingen of 1 voorstelling en 1 workshop naar keuze.
 • inclusief 9% BTW en reiskosten.
 • De genoemde prijs is alleen geldig, wanneer de 2 voorstellingen of de voorstelling en de workshop op dezelfde dag vallen. 
  Wanneer de 2 voorstellingen of de voorstelling en de workshop op verschillende data vallen, wordt er een standaard tarief van €175,00 per gegeven voorstelling / workshop gerekend.

Pakket 3:

€425,00

 • 2 voorstellingen en 1 workshop naar keuze.
 • inclusief 9% BTW en reiskosten.
 • De genoemde prijs is alleen geldig, wanneer de 2 voorstellingen en de workshop op dezelfde dag vallen. 
  Wanneer de 2 voorstellingen en de workshop op verschillende data vallen, wordt er een standaard tarief van €175,00 per gegeven voorstelling / workshop gerekend.

Speciaal aanbod! *

Spannende verhalen, leuke liedjes en grappige sketches...

Met een magische spreuk wordt een magische voorstelling geopend. Kevin “De Verhalenverteller” vertelt verhalen, die tot leven komen. Althans, dat is de bedoeling, want vanaf het begin loopt alles anders dan de bedoeling is. Joep “De Onhandige Technicus” komt al veel te laat, waarna alles in de soep loopt. Bij het ene verhaal ontstaat taalverwarring… Bij het andere verhaal onderbreekt Joep Kevin “De Verhalenverteller” voor zijn gloednieuwe uitvinding waar het een en ander mis mee is…

Kortom, “Theater vol Verhalen” is een chaotische voorstelling, bestaande uit de grappigste scènes; de spannendste verhalen en de leukste liedjes voor het jonge publiek!

Algemene Informatie:

Lengte: +- 90 minuten
Leeftijd:       3 t/ 7 jaar
Thema:     Verhalen    

“Theater vol Verhalen” betreft de nieuwe theatershow van Kevin “De Verhalenverteller”.
Afhankelijk van uw beschikbare materialen nemen wij ons eigen podium en techniek met ons mee. 

 

Deze voorstelling valt buiten de pakketkeuze en heeft een standaard prijs van €500,00 incl. 9% BTW. 
Hierin is een korting meegerekend van 45%.