Kindertheater

Een echte circusvoorstelling vol humor, spanning en sensatie! Kevin ‘De Verhalenverteller’ maakt samen met de kinderen verschillende acts, terwijl hij het verhaal vertelt over Stan… Stan is een jongetje, die heel graag een echt circusartiest wilt worden. Maar kan hij dit wel?

Een interactieve kindervoorstelling, waarbij verhalen; liedjes; en circusacts  worden gecombineerd om er uiteindelijk achter te komen dat iedereen wel ergens goed in is!

Wilt u meer informatie en/of kijken naar de mogelijkheden? Klik dan hieronder!


Na een felle brand in het theater zit Kevin ‘De Verhalenverteller’ tijdelijk zonder werk, dus besluit hij een wereldreis te maken. En hij neemt de kinderen mee! Op hun reis maken Kevin en kinderen kennis met de verschillende culturen en eigenschappen van de landen.

Een interactieve kindervoorstelling, waarbij de verhalen worden gecombineerd met spannende scènes, leuke liedjes en mysterieuze goochelacts! 

Wilt u meer informatie en/of kijken naar de mogelijkheden? Klik dan hieronder! 

Als puzzelpiet de routeaanwijzingen heeft veranderd in verschillende puzzels, maar niet meer uit de antwoorden komt, lijkt het sinterklaasfeest op uw school totaal in het water te vallen! Maar géén paniek! Kevin ‘De Verhalenverteller’ zal proberen samen met de kinderen alle puzzels op te lossen om de Sint en puzzelpiet de weg te wijzen. 

‘De Grote Puzzeltocht’ betreft een interactieve kindervoorstelling geheel in het thema ‘Sinterklaas’, waarbij verschillende puzzels; Sinterklaasliedjes; en de leukste sketches elkaar afwisselen!

Wilt u meer informatie en/of kijken naar de mogelijkheden? Klik dan hieronder!


Theaterworkshops

Kleuters

De theaterworkshop voor kleuters is erop gericht, da de leerlingen een eerste kennismaking beleven met het theaterspel. Hierbij worden diverse theaterspelletjes gecombineerd met een verhaal, verteld door de workshopbegeleider. Wilt u meer informatie en/of kijken naar de mogelijkheden? Klik dan hieronder!

Onderbouw

Tijdens de theaterworkshop voor de groepen 3 en 4 (onderbouw) worden de basistechnieken van het theaterspel (lichaamstaal en emoties) op speelse wijze aangeboden aan de leerlingen. Hierbij zullen diverse theaterspellen en groepsoefeningen worden behandeld, waarna de workshopbegeleider een verhaal gaat vertellen. De leerlingen mogen hierbij de personages (en hun emoties) gaan uitspelen. Wilt u meer informatie en/of kijken naar de mogelijkheden? Klik dan hieronder!

Middenbouw

Tijdens de theaterworkshop voor de groepen 5 en 6 (middenbouw) worden de basistechnieken van het theaterspel (mimiek, lichaamstaal en intonatie) gecombineerd met het lezen van boeken en verhalen. Door theaterspelletjes en groepsoefeningen te combineren met het lezen van een verhaal, waarbij de leerlingen de citaten voorlezen, wordt de basis van het theaterspel gelegd. Uiteindelijk zullen de leerlingen het verhaal uit het boek zelf uitspelen…
Wilt u meer informatie en/of kijken naar de mogelijkheden? Klik dan hieronder!

Bovenbouw

Tijdens de theaterworkshop voor de groepen 7 en 8 (bovenbouw) ligt de nadruk op het creëren van een eigen voorstelling, waarbij: actuele onderwerpen; de basistechniek van het theaterspel; en de creativiteit van de leerlingen worden gecombineerd. Na een aantal theaterspellen en groepsoefeningen worden de leerlingen in groepjes opgedeeld om aan de hand van een situatieschets van de workshopbegeleider een eigen scène te maken. Door samen te werken en naar elkaar te luisteren kunnen de leukste dingen ontstaan!
Wilt u meer informatie en/of kijken naar de mogelijkheden? Klik dan hieronder!