Een spannend Sinterklaasfeest…

Kevin ‘De Verhalenverteller’ is nog druk bezig met zijn voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest als de kinderen plaatsnemen. Er worden nog ballonnen opgeblazen; slingers opgehangen en de stoel wordt versierd. Als iedereen zit en Kevin is klaar met zijn voorbereidingen kan het feest losbarsten… Er is alleen een probleem. Sinterklaas en puzzelpiet zijn er nog niet! 

Kevin besluit snel te telefoneren met de puzzelpiet en dan wordt het probleem pas echt duidelijk. Puzzelpiet heeft van alle routeaanwijzingen naar het feest een aantal puzzels gemaakt. Alleen… Hij weet de antwoorden niet meer! Ze weten niet meer hoe zij bij het feest moeten komen. Zonder twijfelen schieten Kevin en het publiek te hulp door alle puzzels voor de puzzelpiet op te lossen. Van een rebus tot een echte Sinterklaasquiz… Niks is te gek! Tussendoor worden de leukste Sinterklaasliedjes gezongen en leuke acts gespeeld. 

Zal het Kevin ‘De Verhalenverteller’ en het publiek uiteindelijk lukken alle puzzels goed op te lossen en het Sinterklaasfeest te redden? Dat ziet u tijdens de voorstelling ‘De Grote Puzzeltocht’! 

Sfeerimpressies

Algemene Informatie & Prijzen

Deze voorstelling kan op twee manieren worden geboekt. 

  • Voorprogramma:

Thema:
Sinterklaas

Doelgroep:
Kinderen in de leeftijd van 3 t/m 8 jaar

Lengte:
45 tot 60 minuten

Extra informatie:
Exclusief Sinterklaas en Piet

  • Totaalprogramma:

Thema:
Sinterklaas

Doelgroep:
Kinderen in de leeftijd van 3 t/m 8 jaar

Lengte:
90 minuten

Extra informatie:
Inclusief Sinterklaas en Piet. Na de voorstelling, zoals hierboven beschreven, komen Sint en Piet veilig aan en zetten zij het programma voort. Op deze voorstelling zijn verschillende prijzen van toepassing.

  • Voorprogramma:

Prijs (eerste voorstelling):
€ 300,00

Prijs (per extra voorstelling):
€ 175,00

*) Alle prijzen zijn incl. 9% BTW en excl. reiskosten à €0,30 per verreden KM. 

  • Totaalprogramma:

De prijs van het totaalprogramma is afhankelijk van uw specifieke wensen. Neem voor een vrijblijvende offerte contact op via onderstaande knop.