Een reis door muzikale verhalen…

Kevin ‘De Verhalenverteller’ komt, verstrikt in een parachute, het podium op gestruikeld. Hij is net terug van zijn wereldreis, waarbij hij heel veel verschillende landen heeft bezocht. En hij wilt alle verhalen, die hij onderweg heeft verzameld, aan het publiek vertellen. En dat verhaal begint bij een brand in het theater… Door deze brand heeft Kevin voor een jaar geen werk en besluit hij een wereldreis te maken. Als hij de kinderen dan vraagt of zij met hem mee op reis willen gaan, is het feest compleet en vertrekt het hele gezelschap vrolijk met het vliegtuig… 

Vanaf dit punt begint de reis en houdt het ook niet meer op. Van een noodlanding met het vliegtuig op de Noord Pool tot een romantisch diner in Parijs. Niks is te gek tijdens deze wereldreis. Zo verteld Kevin vele muzikale verhalen, die passen bij het land waar hij is geweest. En worden de meest krankzinnige sketches en scènes afgewisseld met mysterieuze goocheltrucs. En op het feest compleet te maken, helpen de kinderen Kevin o.a. met het raden welk volgend land eraan komt tijdens verschillende quizjes!

Kortom, ‘Het Kinderconcert’ is een interactieve kindervoorstelling, waarin muzikale verhalen; grappige sketches; en magische goocheltrucs elkaar afwisselen tijdens een echte wereldreis! 

Sfeerimpressies

Algemene Informatie & Prijzen

Thema:
Wereldreis

Doelgroep:
Kinderen in de leeftijd van 3 t/m 8 jaar

Lengte:
45 tot 60 minuten

Prijs (de eerste voorstelling)*:
€ 300,00

Prijs (per extra voorstelling):
€ 175,00 

*) Alle prijzen zijn incl. 9% BTW en excl. reiskosten à €0,30 per verreden KM