Zomeraanbod

Heeft u interesse in één van onderstaande programma’s? Dan kunt u via onderstaande knop contact met ons opnemen!

‘Circus op Stelten’

Tijdens dit doldwaze circusavontuur vertelt Kevin ‘De Verhalenverteller’ het verhaal van een klein jongetje, genaamd Stan.
Stan wilt graag circusartiest worden, maar weet niet hoe. Terwijl het verhaal wordt afgewisseld met liedjes en circusacts leert Stan, dat iedereen wel ergens goed in is. Zal het hem lukken een echt circusartiest te worden?

Tijd:
45 – 60 minuten

Leeftijd:
3 – 7 jaar

Prijs:
€ 250,00 (incl. 9% BTW / incl. reiskosten)

‘Het Sprookjes Eiland’

Kevin ‘De Verhalenverteller’ neemt de kinderen mee in zijn droomwereld, waarin hij een spannende droom beleeft. Hij strandt op een eiland na een storm op zee en hier blijken alle sprookjesfiguren gevangen te zitten. Ze zijn ontvoerd door de gemene heksenbende! 
Kan Kevin samen met zijn publiek Roodkapje, de zeven dwergen, de elfjes en zelfs de boze wolf bevrijden?

Tijd:
45 – 60 minuten

Leeftijd:
3 – 7 jaar

Prijs:
€ 250,00 (incl. 9% BTW / incl. reiskosten)

‘Het Kinderconcert’

Na een brand in het theater neemt de Kevin ‘De Verhalenverteller’ de kinderen mee op een reis door de wereld. Ze reizen van China naar Spanje. Van Spanje naar Amerika. En van Amerika naar de Noord Pool. Tijdens de reis wordt er een landen quiz gespeeld en zingt Kevin de leukste muzikale verhalen.
Het belooft een waar kinderconcert te worden! 

Tijd:
60 minuten

Leeftijd:
4 – 8 jaar

Prijs:
€ 250,00 (incl. 9% BTW / incl. reiskosten)

‘Theater vol Verhalen’

Kevin ‘De Verhalenverteller’ vindt achter het podium een oude kist vol met verhalen uit het verleden. En het blijkt geen gewone kist te zijn, maar een toverkist. Kevin en zijn technicus Joep reizen tussen tijd en ruimte naar de middeleeuwen, de industriële revolutie en naar de toekomst. Hier beleven ze leukste en spannendste verhalen. Maar… Zullen ze de weg naar huis terug vinden? 

Tijd:
75 – 90 minuten

Leeftijd:
3 – 8 jaar

Prijs:
€ 575,00 (incl. 9% BTW / incl. reiskosten)